Caroline Pettersson har tillträtt den nyinrättade tjänsten som Försäljnings- och marknadschef för Sverige och Norge. Tjänsten är ytterligare ett led i MAX fortsatta tillväxtresa och innovativa utveckling för att stärka erbjudandet till gästen. Caroline kommer närmast från rollen som sortimentschef på Apoteket.  

LÄS OCKSÅ: MAX öppnar nytt i Kupolen, Borlänge

– Caroline Pettersson kommer med en fantastisk erfarenhet med sig in i MAX och det är med stor glädje jag hälsar henne välkommen till oss, säger Maria Ziv, Global CMO, MAX Burgers. Caroline adderar en viktig pusselbit för att utveckla vår sälj- och produktmix. Vi har en bred meny för alla smaker som vi vill maximera och göra ännu mer lättillgänglig och valbar för gästerna.

Rollen som Försäljnings- och marknadschef Sverige/Norge ingår i MAX ledning för Sverige och Norge samt marknadsavdelningens ledningsgrupp. Caroline ansvarar för att uppsatta försäljningsmål nås genom effektiv marknadskommunikation och har även ansvar för MAX samarbeten inom dagligvaruhandeln.

LÄS OCKSÅ: Grand Deluxe Smokey Chipotle och NYA Sweet Potato Fries på MAX meny

Caroline har tidigare haft positioner som managementkonsult, prisansvarig, sortimentsanalytiker och produktchef. I rollen som sortimentschef på Apoteket hade hon bland annat det strategiska ansvaret för sortiment, prissättning, leverantörer och kampanjer. Caroline började den 25 november på MAX.

– Jag ser verkligen fram emot att arbeta på MAX som har ett fantastiskt starkt varumärke, verkligen är en förebild inom hållbarhet och som har en enorm förmåga att utveckla innovativa produkter. Jag kommer att arbeta för att driva ökad gästtillväxt och försäljning genom att fortsätta utveckla innovativa och attraktiva erbjudanden för att möta ännu fler behov och få ännu fler gäster att välja oss oftare, säger Caroline Pettersson, Försäljnings- och marknadschef Sverige/Norge.

LÄS OCKSÅ: Sveriges bästa hållbarhetschef heter Kaj Török och finns på MAX

MAX öppnar fler restauranger på samtliga marknader. I Sverige räknar kedjan med ytterligare ett 60-tal restauranger och inom de närmaste två åren kommer antalet MAX-restauranger i Norge att fördubblas. Passionen för smak och kvalitet, innovation för att utveckla erbjudande till gäst och företagets mångåriga och starka hållbarhetsarbete är vägledande för företagets fortsatta expansion.