För andra året i rad gör Grand Deluxe Smokey Chipotle entré på MAX meny – den här gången tillsammans med en länge efterfrågad, krispig och söt nyhet Sweet Potato Fries. Kombinationen av den rökiga burgaren och de söta pommes fritsen kompletterar smakbilden för en autentisk BBQ-upplevelse. Burgaren finns att beställa med kött, halloumi, kyckling eller Delifresh Plant Beef.

Grand Deluxe Smokey Chipotle som många gäster uppskattat från tidigare år är sig lik; rökig jalapeño, salt och krämig cheddarost, len majonnäs, söt picklad rödlök och krispig isbergssallad. Men nytt för i år är sötpotatispommesen som i kombination med den nya burgaren förnyar smakbilden och för den närmre den klassiska BBQ-upplevelsen med rökig och söt-salt smak.

Riktiga stammisar kommer ihåg att det tog sju år att hitta rätt Crispy Fries, den erfarenheten lönade sig och den här gången blev det fullträff ganska omgående. MAX nya Sweet Potato Fries är lite smalare än traditionella sötpotatispommes för att behålla krispigheten längre när gäster tar med sin beställning – något som ökat i popularitet.

– Vi visste vad vi var ute efter när vi letade efter våra nya Sweet Potato Fries och de är goda som de är, men vill man trappa upp smakupplevelsen ytterligare tycker jag definitivt man ska köpa en dipsås till. En av mina favoriter till Sweet Potato Fries är vår smältost, kombinationen av söta och krispiga fries med krämig och salt smältost är en riktig fullträff. Annars passar Hot Creole bra, det söta med det starka är grymt, säger Jonas Mårtensson, chefskock på MAX.

Grand Deluxe Smokey Chipotle och Sweet Potato Fries finns att beställa på samtliga MAX-restauranger mellan 14 januari och 17 mars. Mellan 14 januari och 19 maj kan gäster också beställa Lyxshake Hallon & Lakrits och Lyxshake Triple Chocolate Brownie.