Läkerol YUP har bytt kostym och hela Läkerolportföljen har nu fått uppdaterad design, med fräscha och ungdomliga smaker riktar vi oss till den något yngre publiken. Pastillerna är lite mer av allt – de är färgsprakande, lite större och alltid med något extra som förstärker smakupplevelsen. Som vanligt är Läkerol YUP både sockerfria, veganvänliga och utan palmolja. Vi säger helt enkelt; YUP to YUP!

Bakgrunden till designförändringen är att göra Läkerolvarumärket tydligare, mer modernt och i tiden. Läkerol är ett välkänt varumärke med hög igenkänningsfaktor och genom den nya designen hoppas vi nå ut till en ännu bredare målgrupp. De nya påsarna har en avskalad och stilren design som ger påsarna en subtil, men färgstark approach med syftet att tilltala även yngre konsumenter. Designuppdateringen tillsammans med den nyligen lanserade kommunikationsplattformen har som målsättning att återintroducera Läkerol som varumärket som gör varje stund lite härligare, när som helst och var som helst.

Liksom Läkerol Classic och Läkerol Dents får även Läkerol YUP smakhjul på baksidan av påsen. Ett element som ger konsumenten en tydligare smakbeskrivning och som gör det lättare att förstå hur just deras Läkerolfavorit smakar.

Påsens innehåll och vikt är oförändrad, det är enbart förpackningen som får en uppdatering. Läkerol YUP är som alltid veganska och fria från palmolja. Och så är de sockerfria, så klart!

Den nya designen av Läkerol YUP rullas ut efterhand – vissa finns redan synliga i butik, medan de övriga rullar ut under våren 2020.