Varumärket expanderar nu sin välkända produktlinje med en helt ny kategori – snabba, näringsrika och smakfulla måltider med hög andel protein. Möt Barebells Fast Food, en produktserie som tar det snabba, smidiga och näringsrika till en ny nivå och som lanseras med tre ikoniska smaker som kombinerar överlägsen smak med hälsosamma egenskaper, helt fritt från tillsatt socker.

Barebells Fast Food är en skapelse som bygger på det essensen i Barebells – men med en extra dimension. Dessa flaskor är fyllda med generösa mängder protein, kolhydrater, fibrer, samt en mångfald av viktiga vitaminer och mineraler, allt utan en droppe tillsatt socker och utan att ge avkall på den omisskännliga smaken. De första tre, tidlösa smakvarianterna som lanseras under Fast Food-kategorin är choklad, vanilj och jordgubb.

Fast Food representerar ett intelligent alternativ för hektiska dagar – en smidig frukost, lunch eller middag som erbjuder både komfort och mättnad. Den fungerar som den perfekta följeslagaren när tiden är knapp, som en god och närande räddning när hungern överraskar under en resa, eller som en smart förening av middag och promenad.

Det som särskiljer Fast Food från Barebells populära Milkshakes är den större portionsstorleken samt den mer omfattande näringsprofilen. Där Barebells Milkshakes är utmärkta som proteinrika mellanmål, har Fast Food kapaciteten att agera som en fullfjädrad måltid närhelst och varhelst det behövs.

Barebells Fast Food. Enkelt Bättre.

Lansering och Näringsinformation

För att uppnå optimal smakupplevelse rekommenderas att Barebells Fast Food konsumeras kyld, varför det är bäst att förvara den i kylda utrymmen. Produkten blir bäst framträdande i närheten av övriga snabba och redo-att-ätas produkter, och en placering nära kassor och ingångar gör den lättillgänglig för de som är på språng.

En portion Barebells Fast Food består av 500 ml och erbjuder, beroende på smakvariant, 34 gram protein, ungefär 20 gram kolhydrater, 6,5 gram fibrer, 19 gram vegetabiliskt fett samt 26 olika vitaminer och mineraler. Samtliga smaker är fria från gluten och laktos. Med sin praktiska design är flaskorna lätta att bära med sig, behöver ingen förberedelse och har en lång hållbarhet.

Barebells Fast Food introduceras på den svenska marknaden den 24 augusti och kommer att finnas tillgänglig i butiker landet över. I samband med lanseringen kommer Fast Food gradvis att introduceras på ICA, Coop, Hemköp, Willys, City Gross samt OKQ8.

Text: Jonny Bothin – Butiksnytt