ANNONS

Nu lanseras äntligen publikfavoriterna Crispy No Chicken och Crispy Nuggets från MAX och LikeMeat i Coops största butiker. Dom lakto-ovo-vegetariska produkterna är omtyckta alternativ till kött och kyckling som både passar till den stora helgmiddagen eller som lättare snacks på kvällskvisten.

Med den nya produktlanseringen vill MAX och LikeMeat att fler ska ta med sig maten hem – fast inte från restaurangen, utan från livsmedelsbutiken. Under 2020 lanserades man flera lösningar för att kunna leverera burgare anpassat till de rådande omständigheterna. Till exempel kan gäster som vill få sin beställning levererad utanför restaurangen beställa via MAX app, och sedan få burgaren utburen direkt till bilen.

Med lanseringen av Crispy No Chicken och Crispy Nuggets fortsätter MAX arbetet med smak och innovation och tar den gröna succén från restaurang till butik. Därmed dubblar man också det befintliga utbudet av MAX gröna alternativ i butik.

– Vi har jobbat noggrant för att hitta två bra alternativ till kött och kyckling som vare sig tummar på smak eller kvalitet. Målet var att hitta en produkt som både kycklingälskare och personer som inte äter kött kan njuta av och jag tycker vi hittat rätt med Crispy No Chicken och Crispy Nuggets, säger Jonas Mårtensson, chefskock på MAX.

Produkterna säljs i kyldisken på Coop i förpackningar om 180 gram med rekommenderat pris på 34,95 kr. Båda produkterna är sojabaserade, milt kryddade, riktigt saftiga med en smarrigt krispig yta.

De två nya produkterna är lätta att tillaga och passar lika bra till en grön familjemiddag som ett lättare mål för den som är sugen på något gott. Jonas Mårtensson menar att tanken bakom produkterna också handlar om tillgänglighet; vem som helst ska kunna laga till en god måltid utan att behöva vara proffskock.

– God smak ska inte vara något som är begränsat till långa och omständliga recept. Jag, och flera med mig, vet att det varken behöver vara svårt eller krångligt att laga goda gröna måltider. Och nu kan man få lite extra hjälp på traven. En av mina favoritkombinationer är våra Crispy Nuggets med vår Green & Garlic-dressing, som passande nog också finns på Coop, säger Jonas.

De två nya produkterna Crispy No Chicken och Crispy Nuggets är resultatet av ett samarbete mellan MAX och LikeMeat och finns att köpa i Coops största butiker. Med de nya produkttillskotten dubblar MAX upp sitt gröna erbjudande i butik och nu finns förutom Crispy No Chicken och Crispy Nuggets också Halloumi-burgare och Delifresh Plant Beef.

Från och med v. 12 lanseras de även på Coop

Läs mer om MAX

ANNONS