BUBS Godis presentera två nyheter som man hoppas ska glädja landets alla godisdiggare och lysa upp deras självplockade godispåsar. En gelébit och en skummis.

– Först ut är gelégodisbiten Sur Blixt som inte bara är en helt ny smak, utan också en ny form i vårt sortiment. Vi tycker att formen beskriver den spännande smaken på ett riktigt bra sätt. Att den är sur hörs på namnet, men den har också en överraskande fruktighet som måste testas, säger Malin Ögård, Marknadsansvarig på BUBS Godis..

Nästa nyhet är en ny skumoval med den oväntade smakkombinationen smultron/granatäpple. Som alla vet älskar vi på BUBS Godis att kombinera smaker i en och samma bit. Det har vi gjort i över 20 års tid. Här har vi verkligen lyckats få till en söt godisbit med en liten fruktig touch som vi tror kommer uppskattas.

Svensktillverkat och veganskt.

Efterfrågan på gelatinfritt godis utan animaliska tillsatser blir allt större. Just därför är både Sur Blixt och Smultron Granatäpple Oval veganska och kvalitetsmässigt producerade i vår fabrik i Småland. Vi vill att så många som möjligt ska kunna ta del av vårt goda godis.

– Lösviktsgodisförsäljningen är nu i gång igen och det är extra kul att få att lansera två nya produkter för det segmentet. Att kunna överraska och erbjuda nya smaker känns extra kul och många konsumenter uppskattar vårt veganska och svenskproducerade godis, säger Malin Ögård.