Varför välja mellan läsk och godis när du kan få bägge på en gång? Spendrups har fört samman den älskade smaken av geléhallon med den ikoniska läsken Trocadero. Resultatet? Trocadero Zero geléhallon, den senaste innovationen som tar läsksmak till nya söta höjder.

Trocadero med gelehallon
Nyhet: Trocadero med gelehallon

Sedan sommaren 1953 har Trocadero varit en favorit bland svenska läskälskare med sin unika smak, glada färger och uppfriskande karaktär. Särskilt i de norra delarna av landet anses Trocadero vara ”Norrlands nationaldryck”. Efter Spendrups förvärv av varumärket 2016 har de fortsatt att utveckla och överraska med nya smakkombinationer.

Citat från Jon Hilander, marknadschef för alkoholfria drycker på Spendrups:

”Trocadero och Trocadero Zero är goda precis som de är, men det är spännande att se hur Trocadero blir tillsammans med andra smaker. Det är viktigt för oss att behålla Trocaderos unika smak, men ändå få till en twist av något annat. Det har vi lyckats bra med i Trocadero Zero geléhallon.”

Efter framgången med Trocadero Zero och Trocamust presenterar nu Spendrups sin senaste kreation: Trocadero Zero geléhallon. Denna söta och läskande smaksensation behåller Trocaderos karaktäristiska smakprofil men adderar en spännande twist av geléhallon.

Produkten, som endast kommer som sockerfri för att möta den ökande efterfrågan på hälsosammare alternativ, finns tillgänglig i service- och dagligvaruhandeln från vecka 3 i förpackningar om 50 cl PET, 150 cl PET och 33 cl sleek can.

Text: Redaktionen – Butiksnytt