Lindahls Handel med varumärket Svensk Honungsförädling och Movement Group AB inleder ett nytt samarbete på den svenska dagligvarumarknaden från och med den 3:e maj i år. Uppdraget omfattar fältbearbetning med varumärket Svensk Honungsförädling till dagligvaruhandeln.

Svensk Honungsförädling är Sveriges största förädlingsanläggning för svensk och importerad honung. Företag har funnits sedan 1967 och är belägna i Mantorp i Östgötaslätten. Sedan 2011 ingår Svensk Honungsförädling i Lindahls Invest AB.

Läs också: TePe väljer Movement för att nå dagligvaruhandeln

Ola Donnersten, försäljningschef på Svensk Honungsförädling.

-Vi på Svensk Honungsförädling är stolta över att påbörja ett samarbete med Movement för bearbetning av dagligvaruhandeln med vårt varumärke Svensk Honungsförädling. Movement har lång erfarenhet och en professionell säljkår vilket kommer att bidra till att stärka vårt varumärke samt vår position på den Svenska dagligvarumarknaden med vårt befintliga honungssortiment samt med nya lanseringar under 2019 säger Ola Donnersten, försäljningschef på Svensk Honungsförädling.

Läs också: Vill nå dagligvarumarknaden

Jennifer Friman, VD Movement Group, ser ljust på samarbetet: Fantastiskt kul att vi på Movement fått förtroendet att utveckla Svensk Honungsförädlings varumärke och sortiment på den svenska dagligvarumarknaden. Med vår samlade erfarenhet och kunskap om kategorin har vi alla förutsättningar att lyckas!