Den 1 september tillträder Tony Barosen som ny VD för MRC Bemanning AB. Med lång erfarenhet från bemanningsbranschen träder han in i rollen som VD för MRC Bemanning med uppdrag att leda och driva företagets fortsatta utveckling inom bemanning och rekrytering.

”Vi välkomnar Tony Barosen in i rollen som VD hos oss med sin långa erfarenhet, kompetens och affärsmannaskap inom bemanning, när han nu tillträder rollen att leda och utveckla företaget framåt med dom grundvärderingar vi har, säger Per Steveling grundare MRC Bemanning”.

Tony Barosen har en gedigen erfarenhet av bemanning och kommer senast från Bemanningstyrkan som var en del av VeddestaGruppen där han som VD under 6 år utvecklade företaget framgångsrikt inom främst lager -och logistik bemanning.

”Jag känner mycket väl till MRC Bemanning och det är med ödmjukhet jag tar över efter Per som startade bolaget för 22 år sedan och jag ser med spänning och glädje fram emot att fortsätta utveckla bolaget, säger Tony Barosen” Tony Barosen efterträder Per Steveling som grundade företaget i Norrtälje, Stockholm 1999.