ANNONS

I slutet av oktober öppnar Apoteksgruppen upp sitt andra entreprenörsägda apotek i Blekinge utanför Karlskrona i gemensam lokal med City Gross. Ansvariga ägare för apoteket blir den erfarna apoteksduon Jenny Petersson och Hussain Hussain som redan innan driver ett apotek tillsammans i Karlshamn.

Den 27 oktober öppnar Apoteksgruppen upp sitt andra entreprenörsägda apotek utanför Karlskrona. Bakom satsningen står apoteksägarna Jenny och Hussain som sedan 5 år tillbaka driver ett framgångsrikt och prisat apotek i Karlshamn. Båda ägarna har arbetat många år inom apotek i olika roller och besitter en lång erfarenhet från apoteksbranschen.

Duon har bland annat erhållit priser som Årets Nyföretagare i Karlshamn, Årets Franchiseapotek i Sverige och 2020 erhöll man även det prestigefyllda priset Årets Franchisetagare i Sverige, för alla branscher vid en stor prisutdelning i Stockholm.  

– Det är 5 år sedan vi öppnade upp vårt apotek i Karlshamn och nu kände vi att det var dags att vidga vår verksamhet och öppna upp ett apotek till. Vi står redo att lyssna in vad just Karlskronaborna vill ha genom att vara det lokala apoteket. Tillsammans med våra fantastiskt kompetenta medarbetare med olika bakgrund och språkkunskaper kommer vi göra allt och lite till för att göra våra kunder nöjda och trygga när man besöker oss, säger apotekschefen Jenny Petersson och Hussain Hussain instämmer. Vi kommer även erbjuda en rad olika tjänster utöver vad som förväntar sig på ett ”vanligt” apotek och även ha generösa öppettider, tillägger Hussain.

Det nya apoteket utanför Karlskrona är strategiskt beläget intill den stora matvarukedjan City Gross. Här finns bra förbindelser och kommunikationer in till centrala Karlskrona samt gratis parkering.

Apoteksgruppen välkomnar alla till det nya apoteket på City Gross,
Lyckebyvägen 1 i Karlskrona från och med den 27 oktober.

ANNONS