I fredags presenterades vinnarna av Frankly och Simployer Sveriges Engagement Award 2021 och vi kan stolt meddela att Apoteksgruppens Head of Employer Branding, Daniel Gelin, tog hem det ärofyllda priset i kategorin ”Årets Engagemangsledare” för 2021. 

Apoteksgruppens Head of Employer Branding, Daniel Gelin, vann i fredags priset i kategorin ”Årets Engagemangsledare” på Engagement Award 2021. Engagement Awards är en utmärkelse som går till företag, organisationer, team och människor som satt engagemang och välmående högst på agendan och som bevisligen lyckats väl med sina ambitioner och satsningar. Att bygga engagemang som ledare är något som Apoteksgruppen tror på lite extra och som de ständigt jobbar mot. 

– Att vinna det här priset är ett sådant kvitto på några års hårt arbete med viktiga områden som engagemang, arbetsmiljö och ledarskap. Extra stolt är jag över att vi har fått med oss ledarna inom Apoteksgruppen där vi har tagit sjumilakliv i vår utveckling och kommunikation inom bolaget, säger Daniel Gelin, Apoteksgruppen 

Daniel Gelins vinnarmotivering: 

Hur knyter man ihop medarbetarupplevelsen och sätter en tydlig riktning i sitt employer branding-arbete på ett franchiseföretag med 200 apotek? Daniel Gelin vet. Han är Head of Employer Branding & Rekrytering på Apoteksgruppen, som tack vare sin passion lyckas samla alla medarbetare kring engagemangsfrågorna. Det är inte utan Daniels driv som Apoteksgruppen under året haft all time high i svarsfrekvens på pulsmätningarna och parkerat på ett högt eNPS.

Definition av kategori Årets Engagemangsledare:

Det här priset går till en individ som har visat passion och entusiasm för att driva och leverera ett högt engagemang i sin organisation. Ledarskapet är många gånger en avgörande del i engagemangsarbetet och de nominerade är starka skäl till att deras organisationen lyckats så väl. Ensam kommer man sällan långt, men ett inspirerande ledarskap är nyckeln till att få gruppen att lyfta sig över det förväntade. De nominerade är sannerligen förebilder på engagemangsscenen.

Läs mer om utmärkelsen här.