Buono en unik smakprofil bestående av 100% hållbart certifierade Arabicabönor från Sydamerika, Centralamerika och Östafrika, samt en större förpackning på 900g – kan du vara säker på att det goda kaffet räcker länge. Buono är ett kraftfullt och välbalanserat espressokaffe med smak av mörk choklad och söt doft av marsipan.

En god nyhet med sin unika smakprofil och större förpackning på 900g.

Buono betyder God, Bra, och Godhjärtad på italienska – och det är precis vad Arvid Nordquist nya Espresso är. Den goda nyheten Buono möter konsumenternas ökade efterfrågan på större förpackningar, samtidigt som den unika smakprofilen kompletterar Arvid Nordquists befintliga Espressosortiment i dagligvaruhandeln.

– Buono är ett kraftfullt och välbalanserat espressokaffe, med en tydlig smak av mörk choklad och marsipan, berättar Wilhelm Nordquist, inköpsdirektör för råkaffe på Arvid Nordquist.

Espresso Buono är varsamt rostad av vår Master Blender som kombinerat den italienska traditionen med den svenska kärleken för kaffe.

Den kraftfulla smaken och nedtonade syrligheten gör att espresson passar utmärkt med skummad mjölk. Buonos gyllene créma och långa eftersmak liknar den espresso du får serverad på en bra kaffebar.

– Vi ser en tydlig medvetenhet att dricka högkvalitativt kaffe hemma samt att intresset för olika espressomaskiner och kvarnar ökar. Där blir Buono en perfekt produkt, berättar Marcus Burman, Quality Manager för kaffe på Arvid Nordquist.

Kaffet består av 100% noggrant utvalda arabicabönor från Sydamerika, Centralamerika och Östafrika. Som allt kaffe i Arvid Nordquist sortiment är Buono 100% hållbart certifierad samt 100% klimatkompenserad.

Buono blir den första produkten i Arvid Nordquist sortiment att lanseras med den nya Rainforest Alliance certifieringen. Sedan tidigare finns Espresso Molto, Nero och Giusto i Arvid Nordquists sortiment på dagligvaruhandeln. Buono hittar du på Axfood och Coop from v.7.