Picadelis salladsbarer välkomnar våren med nya smaker som salladsälskare har längtat efter. Med kundens önskemål i åtanke lanserar Picadeli fyra spännande nyheter, redo att imponera på smaklökarna.

Picadelis nyheter

Picadelis tar salladsvärlden med storm genom att introducera fyra efterlängtade smaker till sina salladsbarer i vår. Efter att ha lyssnat på kundernas begäran presenterar Picadeli nu ett spännande urval av nya smakupplevelser för sina trogna salladsentusiaster. Vad sägs om krispiga nuggets, krämig pestodressing, knaprig solgul morot eller en fräsch potatissallad med en twist? Svaret är enkelt: Ja, tack! Sveriges mest populära salladsmärke gör sig redo för vårens ankomst med dessa spännande nyheter, tillgängliga i butik från vecka 11 och framåt.

Svenskarna har gjort Picadelis sallader till en favorit, med nästan en halv miljon sålda sallader varje vecka, året om, från nästan 1000 salladsbarer över hela landet. Den välkända gröna skålen har blivit det självklara valet för många som söker en god, hälsosam och prisvärd måltid, med ett genomsnittligt pris på 63 kronor. Med en sådan popularitet är det av yttersta vikt att uppmärksamma kundernas önskemål – och det är precis vad Picadeli har gjort!

LÄS OCKSÅ: Salladssensation 2024: Maxad smak, värme och medvetenhet på Picadelis meny!

Head of Food på Picadeli, Gunilla Kjellmer, säger: ”Vi vill ge våra kunder nästintill obegränsade möjligheter att skapa sin personliga favoritsallad, om och om igen! Därför strävar vi hela tiden efter att erbjuda ett brett och aktuellt utbud av hälsosamma och smakrika ingredienser. Med några spännande nyheter blev de nya möjligheterna ännu fler.”

I vårens salladsutbud inkluderas fyra efterlängtade nyheter: en fräsch potatissallad med en twist, krämig pestodressing, knaprig solgul morot och, på folkets begäran, krispiga kycklingnuggets. Förutom att vara hälsosamma och locka med maximal smak, är de nya alternativen noga utvalda och tillagade med tanke på deras låga klimatpåverkan.

LÄS OCKSÅ: Mic-drop: Picadeli tar mikron till nya smaknivåer!

Med 70 procent av sortimentet veganskt, 90 procent lakto-ovo-vegetariskt och ingen rött kött sedan några år tillbaka, tar Picadelis även ett steg mot ett mer hållbart salladsval. För den som strävar efter att äta ännu mer klimatsmart, finns Picadelis egen märkning Climate Foodprint för att underlätta valet av miljövänligare alternativ.

LÄS OCKSÅ: Picadeli banar väg för hållbara förpackningar för salladsskålar

Vårens nyheter från Picadelis finns tillgängliga från vecka 11 och framåt:

Golden Crispies

Picadelis salladsbarer tar steget mot nya smakäventyr med lanseringen av sina senaste kreationer. Den sprakande smaken av Gyllene Crispies kommer att tilltala alla som älskar krispiga och saftiga kycklingnuggets. Dessutom erbjuder dessa nuggets en lägre klimatpåverkan jämfört med andra alternativ inom kycklingkategorin. För en balanserad och smakrik sallad kan du blanda dina Gyllene Crispies med krämig Caesarpasta, salladsost och färska cocktailtomater för en oemotståndlig måltidsupplevelse.

Picadelis Nuggets

Say Potato Potato

Picadelis introducerar också den krämiga och välsmakande Potatis-potatissalladen, som bjuder på en harmonisk blandning av krämighet och crunch från picklad gurka. Denna sallad är det perfekta tillbehöret till varmrökt lax eller en fräsch sallad med dina favoritgrönsaker och kan även avnjutas med lite hetare smaker för att förstärka smakupplevelsen.

Picadelis Potatis-potatissalladen

Peace To Pesto

För de som älskar pesto är det goda nyheter att Picadeli nu erbjuder Fred Till Pesto-dressingen. Denna dressing är full av smak från basilika och vitlök, och de små bitarna av ost ger en härligt kornig konsistens. Ringla över din pestopasta tillsammans med cocktailtomater, mozzarella och kyckling för att skapa en enastående sallad med en explosion av smaker.

Picadelis Pesto

Salad Sunrays

Slutligen, Sallads Solstrålar, som är krispiga strimlor av gul morot, lyser upp vilken sallad som helst med sin fräscha smak och perfekta konsistens. Dessa solstrålar är det perfekta tillskottet till din favoritsallad med ost, kalkonskinka eller till och med räkor. Med Picadelis nya smaker är det lätt att göra din sallad till en fullkomlig smakupplevelse.

Text: Jonny Bothin – Butiksnytt