Brämhults nya Immun-smoothie har en delikat smakbalans där citronens syra och ingefärans hetta möter sötman från banan och morot. Flera av ingredienserna har välkända hälsoegenskaper; ingefära boostar immunförsvaret, cikoriarot främjar matsmältningen, citron och apelsin är rika på C-vitaminer. Perfekt on-the-go för den som är på språng eller som en extra energiboost innan träningspasset.

Brämhults Immun.

Smoothietrenden fortsätter öka och smaker liknande Immun ökar kraftigt just nu på juicebarer runt om i Europa. Blandningen av syra och sötma ger Immun en välbalanserad smak och då den är toppad med hetta från ingefäran passar den lite mer vuxna smaklökar.

Stina Haglund, Senior Brand Manager på Brämhults.

– Smoothies är väldigt omtyckt bland svenskarna och vi är glada att nu kunna erbjuda en ny spännande smakkombination. Våra smoothies har alla olika funktionella teman och det gäller såklart även vår nya Immun. Genom att äta rätt kan vi stärka vår kropps välbefinnande och motståndskraft och vår nya smoothie innehåller ingefära, som har antiinflammatoriska egenskaper, samt cikoriarotens positiva effekt på magen. Smoothien har även ett högt C-vitamininnehåll som också bidrar till vårt immunförsvar, säger Stina Haglund, Senior Brand Manager på Brämhults.

Med lanseringen finns det fem smaker i Brämhults smoothiesortiment som sedan tidigare består av Kraft, Vitamin, Energi, Fokus och Balans. Balans ersätts av Immun. Immun innehåller apelsin, äpple, banan, morötter, citron, ingefära och cikoriarot. En flaska Immun täcker 150% av det dagliga referensintaget av C-vitamin.

Under v.38, tisdag till lördag, står Brämhults vid Stureplan och bjuder på smakprover av sin nya smoothie. Under veckan kommer det även vara möjligt att nominera en vän eller en kollega som du vill göra Immun. Brämhults kommer med hjälp av Ryska Postens cykelbud leverera en Immun-smoothie till så många som möjligt innanför tullarna.