Högt proteininnehåll, prebiotiska fibrer och nyttiga bär och örter. Så låter receptet när Doggy Delikatesser förnyas inifrån och ut.

Hos hundmatstillverkaren Doggy märks den ökade efterfrågan på delikatessprodukter bland hundägare. För många fungerar det som ett komplement till torrfoder, men inte minst är det ett sätt att skämma bort sin hund lite extra på högtidsdagar och speciella tillfällen.

– En hund är en viktig del av en familj, och precis som med alla andra familjemedlemmar vill man ibland skämma bort dem lite extra. Då passar Doggy Delikatess perfekt. De nya Doggy Delikatess-produkterna är riktiga premiumprodukter med hög smaklighet som garanterar svansvift, säger Sofia Lidenhed, marknadschef på Doggy.

Med över hundra års erfarenhet vet hundfoderproducenten Doggy vad hundar vill ha. Redan år 1903 lämnade den första förpackningen med hundmat fabriken, och sedan dess har Doggy fortsatt att tillaga hundfoder som faller våra fyrbenta vänner i smaken.

Nu relanseras Doggy Delikatess med nytt ännu godare recept. Produkterna är fyra nya delikatesspatéer med smakerna kalkon, kyckling, lax och nöt, och de kommer i en helt ny kostym. Fodret är tillagat med naturliga råvaror, och för att göra det extra nyttigt har Doggy adderat bland annat tranbär, blåbär, rosmarin, persilja och spenat. Ingredienserna bidrar med nyttiga antioxidanter som skyddar cellerna. Dessutom är fodret helt vetefritt, något som efterfrågas av hundägare. Patéerna säljs i multiboxförpackningar: En med smakerna kalkon och kyckling, och en med smakerna lax och nöt.

Doggy Delikatess finns i butik vecka 43.