Findus lanserar en ny färdiglagad rätt som har potential att bli en riktig favorit. Den innehåller bland annat ingredienser som chilibearnaise och picklad rödlök som båda bidrar till en smakrik helhetsupplevelse.

Dagens Chicken Nuggets ska precis som Findus övriga färdigrätter bidra till att förenkla för hushållen att äta god och bra mat.

LÄS OCKSÅ: Findus utökar spenatfamiljen

  • -Vi på Findus vill göra det enklare att välja det goda – varje dag. Vi är därför stolta över vårt sortiment med färdigrätter som erbjuder konsumenterna ett brett urval av god och bra mat, säger Kristina Hammerö, marknadsdirektör Findus Sverige.

Findus Dagens-rätter är och har under många år varit trogna vardagshjältar för dem som vill ha en god måltid men inte har tid, lust eller möjlighet att laga mat från grunden. Produkterna och sortimentet utvecklas ständigt utifrån konsumenternas önskemål och förväntningar. Och smaken är som sig bör den viktigaste faktorn enligt konsumenterna.

LÄS OCKSÅ: Fröbakade fiskfiléer – gott för både hälsan och miljön

  • -Smaken är något vi aldrig kompromissar när vi arbetar med att utveckla nya recept men även uppdatera befintliga. Vi är noga med att hålla nere salt- och sockermängden samtidigt som vi ökar andelen grönsaker i rätterna, säger Kristina Hammerö.

Fakta om Dagens Chicken Nuggets

Dagens Chicken Nuggets innehåller potatiskroketter, picklad rödlök, chilibearnaise och gröna bönor. Produkten kommer att säljas på ICA, Coop, Willys, Hemköp och City Gross.