Vågar du möta mörkret? Inför Halloween har Fanta tagit fram smaken Dark Mystery. Det är en Fanta som ska ha smak av blodapelsin och tack vare ingrediensen vegetabiliskt kol är den helt kolsvart. Lanseringen sker vecka 38 och läsken kommer att säljas under en begränsad tid.

– Med Fanta Dark Mystery har mystiken kring Halloween tagits till nya höjder. Den läskiga drycken har en smak av blodapelsin och karaktäriseras av sin mörka, mystiska färg med vegetabiliskt kol för att ge den dess nattsvarta kulör. Den läskiga, goda nyheten tror vi att många kommer vara nyfikna på att smaka och att den kommer bli en succé under Halloween, säger Gabriella Björklund, Brand Manager på Coca-Cola AB.

Fanta Dark Mystery lanseras vecka 38 och är på tillfälligt besök speciellt för Halloween. Drycken kommer att finnas i 50 cl och 1,5 liter PET-flaska.

Läs också: VD för Coca-Cola invald i Livsmedelsföretagens styrelse

Fanta har under flera år haft spännande smaknyheter och läskiga kampanjer kring Halloween och är för många det självklara dryckesvalet under högtiden. Fanta Dark Mysterys lanseringskampanj ”Vågar du möta mörkret?” innehåller bland annat skrämmande Snapchatfilter och en fängslande aktivering på Gröna Lund.

Läs också: Coca-Cola Energy kommer till Sverige