Lönneberga introducerar Smakrika skivor av svensk kyckling och skinka med tre lockande smaker för påläggsälskare. Dessa lite tjockare skivor förvandlar vanliga mackor till mättande och utsökta måltider.

Lönneberga introducerar Smakrika skivor av svensk kyckling och skinka med tre lockande smaker för påläggsälskare.

Lönneberga, en betrodd leverantör av pålägg till svenska hushåll, tar nu ytterligare steg för att tillfredsställa de svenska smaklökarna med lanseringen av Lönneberga Smakrika skivor. Dessa smakrika alternativ, tillverkade av svensk kyckling och skinka, erbjuds i tre aptitretande variationer och kommer att tilltala alla som uppskattar en god och rejäl smörgås.

LÄS OCKSÅ: Lönneberga ökar mångfalden på påläggshyllan

I en tid då allt fler ser mackan som en fullvärdig måltid, är Lönneberga Smakrika skivor det perfekta alternativet. Med sin lite tjockare konsistens och rika smak blir de en enkel lösning för både frukost och lunch. Enligt senaste undersökningar är det mer än hälften av svenskarna som minst två gånger i veckan väljer mackan som ett tillfredsställande måltidsval.

Irène Degerman, Brand Manager på Lönneberga, förklarar: ”Med våra nya Smakrika skivor vill vi inspirera och underlätta för alla mackälskare att skapa riktigt goda och mättande smörgåsar. Denna påläggsnyhet är också ett svar på den ökande trenden med matiga och smakrika mackor, något som vi ser stort intresse för hos svenska konsumenter.”

De nya Smakrika skivorna från Lönneberga erbjuder tre lockande smakalternativ till sina kunder. Tillverkade av svensk kyckling och skinka, marinerade och tillagade för att maximera smak och saftighet, är de ett attraktivt val för alla som värdesätter kvalitet och smak.

Lönneberga introducerar Smakrika skivor av svensk kyckling och skinka med tre lockande smaker för påläggsälskare.

De tre smakvarianterna av Smakrika skivor inkluderar:

  • Lönneberga Smakrika skivor av Kyckling med Citron & Timjan
  • Lönneberga Smakrika skivor av Kyckling med Örter och Tomat
  • Lönneberga Smakrika skivor av Skinka med Farin & Svartpeppar
Lönneberga introducerar Smakrika skivor av svensk kyckling och skinka med tre lockande smaker för påläggsälskare.

Samtliga kycklingprodukter från Lönneberga är tillverkade av 100 % svensk kyckling från Blekinge med omsorgsfullt urval och högsta kvalitet i fokus. Produkterna kommer att finnas tillgängliga på ICA från vecka 11 till ett rekommenderat pris på 33,90 kr per förpackning á 150 gram.

Recept

Text: Redaktionen – Butiksnytt