Snabbt, gott och hälsosamt står högt upp på priolistan när middagen ska fixas och med Apetits nyhet Nordisk Rotfruktspanna fixar du en hälsosam middag på nolltid. Nordisk Rotfruktspanna innehåller smidigt färdigskurna bitar av rotfrukter som potatis, morot, kålrot och lök som på 10 minuter i stekpannan blir en fantastiskt god vegetarisk pytt i panna! Rotfrukterna är hållbart odlade i Norden vilket innebär kortare transport och mindre klimatpåverkan. Bra för dig och miljön! 

Apetit vill göra det så enkelt och bekvämt som möjligt för konsumenter att äta mer grönsaker, för både hälsans och miljöns skull. Apetits senaste tillskott Nordisk Rotfruktspanna passar att äta som en vegetarisk pytt i panna med t.ex. halloumi eller stekt ägg samt som tillbehör till kött- och fiskrätter. Färdigskuret och klart på 10 minuter, smidigare blir det inte.

LÄS OCKSÅ: Apetit lanseras i Sverige

Apetit erbjuder frysta grönsaker som är hållbart odlade i Norden vilket innebär kortare transport och mindre koldioxidutsläpp. Nordens unika klimat ger även fantastiska odlingsförutsättningar för rotfrukter  vilket innebär minimalt med bekämpningsmedel och odling utan konstbevattning. 

Apetits Nordiska Rotfruktspanna och andra frysta grönsaksprodukter är skalade och färdigskurna, lika nyttiga som färska och gör att du kan äta närodlade grönsaker året om. I skillnad från färska grönsaker som snabbt kan skrumpna i kylskåpet så kan du med frysta grönsaker enkelt använda vad du behöver och lägga tillbaka resten i frysen, där de håller länge helt utan konserveringsmedel. Enklare sätt att minska matsvinnet finns knappt!

Apetit Nordisk Rotfruktspanna är nu tillgänglig i frysdisken på ICA. Pris 32,90 kr, 800 gram.