Grekisk yoghurt är inte bara tzatzikins bästa vän utan också synonymt med en hälsosam medelhavsdiet och grekisk matglädje. I takt med att konsumenter väljer proteinrika alternativ, så växer grekisk yoghurt som ett hälsosamt val både för den som tränar och för den medvetna konsumenten som söker ursprung, kvalitet och som vill uppleva en riktig grekisk yoghurt.

Fontanas yoghurt är tillverkad i Grekland på färsk mjölk från närliggande gårdar och produceras inom 24 timmar. För att skapa den fasta, lyxigt krämiga och lena smaken är yoghurten avrunnen. Det är just det som utmärker en äkta grekisk yoghurt.

   
Fontana lanserar yoghurten i tre olika varianter

  • Grekisk premiumyoghurt som passar lika bra som frukost, mellanmål och i matlagning som till efterrätt. Äkta grekisk yoghurt Originalet. Fetthalt 10%. 150g & 500g. Rek. pris: 12,90 kr respektive 24,90 kr.
  • Grekisk premiumyoghurt som passar lika bra som frukost, mellanmål och i matlagning som till efterrätt.
    Äkta grekisk yoghurt. Fetthalt 0%. 150g & 500g. Rek. pris: 12,90 kr respektive 24, 90 kr.
  • Grekisk premiumyoghurt som passar lika bra som frukost, mellanmål och i matlagning som till efterrätt.
    Äkta grekisk yoghurt laktosfri. Fetthalt 10%. 150g & 500g. Rek. pris: 14.90 respektive 29, 90 kr.

Fontanas premiumyoghurt är naturligt proteinrik, helt utan tillsatser och passar utmärkt till frukost, mellanmål, i matlagning eller som man äter den i Grekland, toppad med honung och valnötter.

Produkten finns på ICA, Coop och Citygross från och med vecka 38.