Nu kommer Läkerol YUP Crispy – en helt ny Läkerol med krispigt skal och en mjuk kärna i olika smakkombinationer.

LÄS OCKSÅ: Läkerol lanserar Red Orange Licorice

Läkerol YUP Crispy bjuder på flera oväntade upplevelser i samma pastill, både vad gäller smak och konsistens. Det krispiga skalet och den mjuka kärnan har olika smaker, som kombinerats till perfektion. Nyheten kommer i två smaker.

LÄS OCKSÅ: Läkerol slår på stort

Läkerol YUP Crispy Licorice som ger lakritsälskarna det bästa av två världar – en god smak av sötlakrits i det krispiga skalet i fin kontrast till den intensiva salmiaksmaken i den mjuka kärnan.

LÄS OCKSÅ: Lite söta hallon och lite salt lakrits = Raspberry Licorice

Läkerol YUP Crispy Cranberry Carameldär du kan njuta av den lena kolasmaken i det krispiga skalet som möter sötsura tranbär i den mjuka kärnan.

LÄS OCKSÅ: Läkerol YUP ny design

– De härliga smakerna gör att Läkerol YUP Crispy är perfekt som en uppfräschande pastill eller när sötsuget slår till, säger Fia Rasmusson, Brand Manager på Cloetta.

LÄS OCKSÅ: Läkerol Dents Pink Grapefruit en nyhet i hyllan

Pastillerna är sockerfria och veganska, med naturliga färger och aromer samt är berikade med C-vitamin. De är förpackade i en ask som innehåller 40 gram och har en inbyggd dosering som gör att du enkelt får ut en pastill i taget.

LÄS OCKSÅ: Läkerolasken får en uppdaterad kostym

Läkerol YUP Crispy lanseras på dagligvaruhandeln och servicehandeln vecka 7. Det rekommenderade konsumentpriset är 16,90 kr.

Läs mer om Cloetta