Jakobsdals Charkuteri presenterar stolt sitt senaste tillskott till svenska smörgåsbord: ett förträffligt sortiment av kallrökt och lufttorkad salami. Efter flera veckors noggrann mognad skärs salamin i tunna, delikata skivor som erbjuder en smakupplevelse utöver det vanliga.

Nyheter Jakobsdals Charkuteri
Nyheter Jakobsdals Charkuteri Kallrökt Salami Tre Sorter

Det nya sortimentet erbjuder fem distinkta smaker som gör det till en lek att variera smörgåsarna varje dag. Från den milda vitlöksaromen i ”Original” till den kryddiga kick av ”Chorizo”, finns det något för alla smaklökar. För de som inte kan bestämma sig, finns även en kombinationsförpackning som inkluderar tre klassiska sorter i en.

”Vi har satsat på beprövade och älskade smaker i detta sortiment, perfekt för dagligt bruk. Hemligheten bakom vår salamis enastående smak ligger i de noggrant utvalda ingredienserna och den långa mognadsprocessen”, förklarar Frida Engström, Marknad och Produktutvecklingschef på Jakobsdals Charkuteri.

Salamin är inte bara det ultimata pålägget på smörgåsen utan fungerar också utmärkt som en smakfull topping på pizza eller pasta.

”Varje förpackning innehåller 30 generösa skivor, vilket ger konsumenterna gott om salami till ett rimligt pris”, tillägger Frida.

All salami är tillverkad i Sverige med svenskt kött, och från vecka 11 finns de tillgängliga i påläggshyllan till ett rekommenderat pris på 32,90 kronor per förpackning.

Här är en närmare titt på de fantastiska smakerna i det nya sortimentet:

  • Salami Original med Mild Vitlök: En klassiker med en subtil rökighet och en mild hint av vitlök.
  • Salami Tryffel: En elegant salami med en rund smak och en doft av tryffel.
  • Salami Chorizo: En färgstark och smakrik salami, kryddad med paprika och chili.
  • Salami Svartpeppar: En kryddig salami med en mild pepprig smak.
  • Salami Tre Sorter: En kombinationsförpackning som erbjuder en trio av smaker: Original, Chorizo och Svartpeppar.

Text: Redaktionen – Butiksnytt