Nu utökar Friggs sitt sortiment av majskakor med säsongssmaken Salted Caramel. Majskakorna är krispigt goda med en sötsalt karamellsmak och passar fantastiskt bra som ett hälsosammare alternativ under hösten och vinterns alla mysiga fikastunder! De har ett betydligt lägre sockerinnehåll än till exempel pepparkakor och knäck och är dessutom helt glutenfria.

Friggs majskakor tillverkas genom att majsen poppas inuti formar under hög temperatur, ungefär som när man poppar popcorn. Men eftersom ytan är begränsad poppas majskornen tätt ihop och bildar en majskaka – vilket ger maximal ”crunch”. Majs är naturligt glutenfritt och majskakorna passar fint som ett gott fikaalternativ eller mellanmål på dagen så väl som på kvällen.

– Majs ger en smak som påminner om popcorn, vilket många konsumenter uppskattarDen salta popcornsmaken i kombination med den söta karamellen blir en helt oemotståndlig smaksensation som dessutom är helt unik som smak bland majskakor. Vi vill erbjuda något helt nytt till alla mysiga fikastunder i vinter, säger Natalie Fresia, assistant brand manager för Friggs.

Du hittar Friggs Majskakor Salted Caramel i svenska livsmedelsbutiker från v. 38. De är glutenfria och ett riktigt gott smakkomplement till Friggs stora sortiment av majs-, ris- och linskakor.