Med ankomsten av sommarloven och semestrarna presenterar Estrella ännu ett tillfälligt limited edition-snacks för sommaren. De krispiga och smakrika Onion Rings gör en tillfällig comeback på snackshyllorna. Den 3 juli lanseras dessa ringar i butiker, och ett tips är att hålla utkik i god tid för att inte missa denna favorit.

Tidigare under sommaren lanserade Estrella tre tillfälliga sommarsnacks: Lime & Sourcream-potatischips, Sweet Chili-linschips och Super Stars Ranch & Sourcream, som var en hyllning till stjärnorna i damlandslaget. Men Estrella stannar inte där. Vecka 27, den 3 juli, lanseras det fjärde sommarsnackset: Onion Rings – krispigt friterade snacksringar med en robust, intensiv och klassisk smak av gul lök och salt. En riktig finger food och en favorit bland snacksälskare.

LÄS OCKSÅ: Nyheter från Estrella i hyllan

Produktionen av Onion Rings har ökats med 50% i år. Lanseringen äger rum den 3 juli i butik, men det är viktigt att vara uppmärksam i god tid. Populära favoriter som Onion Rings tenderar att snabbt dyka upp i hyllorna och sälja slut lika snabbt. Även om många butiker har lagrat upp med stora mängder av denna favorit, så bunkrar även snacksälskarna. Estrella har avsikten att producera 50% fler Onion Rings denna sommar jämfört med föregående år. Nu återstår det att se om det kommer att räcka till.

Ytterligare Nyheter Från Estrella

Alla Är Olika – Olika Är Bra Vecka 27 inleds även kampanjen ”Alla Är Olika – Olika Är Bra” på Ica, och Estrella är med på tåget igen. Initiativet delar ut bidrag till fotbollsföreningar som aktivt arbetar för jämlikhet och inkludering inom fotbollen. När du köper snacks från Estrella på Ica mellan vecka 27 och 30 bidrar du till det viktiga arbetet med inkludering inom fotbollen.

LÄS OCKSÅ: Fler nyheter från Estrella

Officiell Partner Till Gothia Cup 16–22 Juli

Idrotten bör vara schysst och jämställd. Därför har Estrella blivit officiell partner till Gothia Cup, världens största fotbollsturnering för barn och unga. Partnerskapet, som Estrella kallar ”Spela Lika”, syftar till att alla ska kunna spela fotboll under samma villkor, oavsett kön eller bakgrund. Genom att satsa på ungdomsidrotten arbetar vi för ökad gemenskap och jämställdhet.