Efter succén med sina salladsbarer tar Picadeli nu nästa steg i att bana väg för nya typer av hälsosam snabbmat och lanserar nu ett helt nytt sortiment med färdigpackad mat att äta på språng. Ambitionen är att lyfta smakupplevelsen rejält jämfört med dagens utbud och därför lanseras alltifrån sallader till wraps och smörgåsar med smakgaranti.

Oväntade smakkombinationer och ingredienser. Det är Picadelis recept på god snabbmat som kan ätas på språng och resultatet är ett helt nytt sortiment av smakrika sallader, bowls, wraps och smörgåsar under namnet Picadeli. Utgångspunkten är att visa att snabbmat kan vara både fräsch, smakrik och prisvärd och erbjuda snabba alternativ som tillfredsställer smaklökarna, även om tiden att äta på är knapp. Hela sortimentet lanseras därför med en smakgaranti där kunden får full ersättning om den inte skulle vara nöjd.

LÄS OCKSÅ: Picadeli växlar nu upp sitt hållbarhetsarbete

– Det ska vara en craving att äta Picadelis food-to-go-produkter, inte en nödlösning. Vi har lagt ner otaliga timmar på att smakutveckla och är oerhört stolta över resultatet vilket vår smakgaranti visar, säger Nicklas Myrgart, konceptansvarig Picadeli Food-to-go.

LÄS OCKSÅ: AI ska ta Picadelis salladsbarer till nästa nivå

Hot Tunalicious Wrapsody, Mangomania Noodles och That Caesar Sandwich
En het nyhet i sortimentet är Hot Tunalicious Wrapsody, en sallad inslagen i en wrap, bestående av tonfiskröra, jalapeno, avocado och picklade grönsaker. Bland de 30 nya produkterna finns också den lakto-ovo-vegetariska nudelsalladen Mangomania Noodles med ingefärsstrips, grönkål och mangodressing, bowlen Lemony Pimped Shrimps med citronmarinerade räkor och bulgur- och belugasallad, samt That Caesar Sandwich med hällakaka, kycklingröra och Grana Padanaost.

Hela Picadeli Food To Go sortimentet kommer att finnas i butik vecka 11, 2022.