Dahlmans Kylteknik är väldigt nära att uppfylla sin nollvision när det gäller besiktningsanmärkningar.

Dahlmans Kylteknik arbetar 100% hållbart. Det gäller inte bara miljön utan de vill också göra en hållbar affär som bygger på kvalitet, långsiktiga lösningar och goda relationer.

Ett led i den processen är att se till att besiktningsanmärkningarna efter en installation håller sig på ett absolut minimum. Ett av Dahlmans Kyltekniks senaste uppdrag var att installera ett komplett kylsystem när Coop byggde en ny butik i Mellerud. Projektet inkluderade CO2-maskiner med värmeåtervinning och integrerad komfortkyla, installation av kyl- och frysrum, kyl- och frysdiskar, delikatessdisk m m.

Uppdraget startade april och stod klart första oktober.

-Det fungerar fantastiskt bra att jobba med Dahlmans Kylteknik. Vi är väldigt nöjda. Vid besiktningen av deras senaste installation i vår nybyggda butik i Mellerud sa vår besiktningsman, Anders Ek, att han aldrig skrivit ett så felfritt protokoll. Det gillar vi, säger Robert Eklund, Coop Väst Fastigheter.

– Det handlar om att vara noggrann och göra allt rätt från början. Vi arbetar under hela processen med att se till att vi inte behöver gå tillbaka för att vi glömt eller missat något. Det gäller att inte ha för bråttom, få med allt som står i förfrågningsformuläret och vara noga med allt som till exempel märkning vid rördragning. De flesta anmärkningar gäller småsaker, därför är detaljerna viktiga. I dag kan för många anmärkningar innebära att det blir en fördröjning och svårt att få ett projekt färdigt. Det vill vi på Dahlmans undvika och har därför under många år lagt ner mycket energi och resurser på en arbetsprocess som ska leda till vår nollvision. I dag har vi få anmärkningar genomgående på våra projekt och i Coop Mellerud var vi nere på minimala tre, Jan-Ove Holmberg, projektledare på Dahlmans Kylteknik