Vitamin Well inleder ett samarbete med svenska skidskyttelandslaget och kommer att förse den svenska truppen med vitamin- och mineralberikade drycker i samband med träningar och tävlingar. Vitamin Well har sedan länge satsat på vintersport och är väldigt uppskattat bland både skidskyttar och längdåkare. 

Sveriges skidskyttehjältar har inlett den pågående säsongen starkt i världscupen, och 9 februari inleds säsongens stora höjdpunkt, VM i Slovenska Pokljuka. Mästerskapet kommer att omfatta totalt 12 tävlingar i sprint, jaktstart, masstart, distans och stafett, samt mixed- och singelmixedstafett. Vitamin Well är glada över att vara med och stötta skidskyttelandslaget i jakten på nya medaljer under både VM och den fortsatta världscupen.

– Vi har sedan tidigare ett samarbete med skidskytten Sebastian Samuelsson, som har gjort en fantastisk säsong hittills, han frontar dessutom vår pågående kampanj ”Vinterhjältar”. Samarbetet med skidskyttelandslaget är delvis initierat av atleterna själva, vilket är ett bevis på att de verkligen uppskattar våra drycker i samband med sin träning och tävling, säger Petter Ericson Hållén, Marketing Manager på Vitamin Well.

Vitamin Well uppmuntrar till en aktiv livsstil, vilket gör dem till en perfekt partner till det svenska skidskyttelandslaget. Samarbetet är en fördjupning av Vitamin Wells satsning inom vintersport, som tidigare varit partners till världscuperna i Ruka, Ulricehamn och Falun och länge samarbetat med eliten inom längdskidåkning så som Frida Karlsson och Ebba Andersson.