Apoteksgruppen fortsätter att expandera och öppnar under hösten upp sitt femte apotek i Örebro. Det är den erfarna apotekschefen Kanchan Khosla som kommer driva apoteket med målet att ge en förstklassig service till apotekets kunder.

Etableringen i stadsdelen Ladugårdsängen i södra Örebro blir Apoteksgruppens femte apotek i Örebro. Apoteket kommer ledas av den erfarna apotekschefen Kanchan Khosla som jobbat på Apoteksgruppen i över 10 år. Kanchan kommer nu senast från Apoteksgruppen Örebro, Haga Centrum där hon axlade rollen som tillfällig apotekschef och hon har även varit egenvårdscoach för hela regionen. Kanchan är i grunden utbildad apotekstekniker och har även en examen inom offentlig förvaltning.

– Jag ser verkligen fram emot att få vara och starta upp ett nytt apotek från grunden med mina egna medarbetare. Vårt största fokus kommer vara att få våra kunder att känna sig välkomna och uppskattade så fort dem kliver in på apoteket, säger Kanchan Khosla, apotekschef.

Det nya apoteket är beläget i stadsdelen Ladugårdsängen, ett stenkast från centrala Örebro. I Ladugårdsängen finns närhet till såväl naturområden som till matbutiker, vårdcentral, skol- och barnomsorg.

– Målet med vårt nya apotek i Ladugårdsängen är att vi ska ge den bästa möjliga rådgivningen och en förstklassig service till våra kunder. Vi ska även få ännu bättre koll på kundernas läkemedelsanvändning och satsa på omsorg, allt för att kunden ska känna sig så trygg som möjligt hos oss på vårt apotek, säger Kanchan Khosla, apotekschef.

Öppnar idag 8 september.