I sommarvärmen är det dags för CandyKing att avslöja årets nyheter, med inte mindre än åtta nya spännande lösgodisbitar som gör sig redo att smälta in i den perfekta mixen för sommargodis. Från fruktiga till syrliga smaker, med en hint av nostalgi, ser trenden ut att fortsätta starkt även i år.

Bland de nya läckerheterna finner vi Fizzy Dino Dip och Fizzy Unicorn Dip – klubbor doppade i syrligt pulver som tar oss tillbaka till barndomens söta stunder. Exklusivt hos CandyKing finns även Flygande Mattor, lockande sega med smak av Tutti-Frutti.

CandyKing avslöjar årets lösgodisnyheter

Sommarens lösgodisnyheter från CandyKing bjuder på en explosion av trendiga fruktiga och syrliga smaker. Med årets lansering kommer åtta nya läckerheter till hyllorna, varav tre exklusiva för CandyKing. Bland nyheterna återfinns Flygande Mattor med Tutti-Frutti-smak, den syrliga lemon/lime-klubban Fizzy Dino Dip och den förtrollande jordgubb/banan-klubban Fizzy Unicorn Dip, komplett med dippåse fylld med syrligt pulver för en extra intensiv smakupplevelse.

– Att få presentera sommarens nyheter i lösgodishyllan är verkligen det bästa av allt! Denna mix av åtta fruktiga och syrliga bitar kompletterar vårt standardsortiment perfekt inför de kommande sommarveckorna, säger Charlotta Berglind, Brand & Activation Manager Pick & Mix på Cloetta Sverige.

– Som ledande leverantör av lösgodis är vi stolta över att driva kategorin framåt i varje säsong och erbjuda fler valmöjligheter för alla lösgodisälskare!”

De sprakande sommarnyheterna finns tillgängliga i butik från vecka 20 och inkluderar:

  • Flygande Mattor – Magiskt goda mattor med Tutti-Frutti-smak. Exklusivt hos CandyKing!
  • Fizzy Dino Dip – Klubba med lemon/lime-doppning i syrligt pulver. Exklusivt hos CandyKing!
  • Fizzy Unicorn Dip – Klubba med jordgubb/banan-doppning i syrligt pulver. Exklusivt hos CandyKing!
  • Fruity Rings – Mjuka fruktringar med smaker av päron/hallon & banan/jordgubb.
  • Citron- & Limeskivor – Syrliga skivor med smaker av citron & lime.
  • Aakkosur – Syrligt vingummi med fruktsmak.
  • Nöt-Crème Honungsrostade Jordnötter – Klassikern Nöt-Crème i ny smak.
  • Cool Vanilj & Jordgubbsromb – Sursandat skum med vanilj- och jordgubbssmak.

Med lanseringen av sommarnyheterna fortsätter CandyKing att bredda både sitt sortiment och varumärke, samtidigt som de stärker sin position som premiumleverantör av lösgodis. Cloetta är den främsta leverantören av pick & mix i Europa. Lösviktsgodis har en stark förankring i de nordiska länderna där Sverige ensamt står för 30 procent av den totala konsumtionen, medan övriga Norden står för 5–15 procent. Med över 500 godissorter att välja mellan erbjuder CandyKing en smakrik valfrihet för alla godisälskare.

Text: Redaktionen – Butiksnytt