MAX introducerar poppande nyheter: Salted Caramel & Popcorn och Green Apple & Poppin’ Candy

Lyxshake_SaltedCaramelPopcorn_LowRes
Lyxshake hos MAX

MAX fortsätter att imponera med sina innovativa Lyxshakes och lanserar nu två nya spännande smaker som garanterat kommer att överraska smaklökarna. Med en kombination av lekfulla toppings och oväntade smaker, erbjuder dessa shakes en ny nivå av lyxig smakupplevelse.

Den första nyheten, Salted Caramel & Popcorn, kombinerar den distinkta smaken av popcorn med sötman från mjukglass. Denna shake toppas med vispad grädde och karamelliserade popcorn, vilket skapar en perfekt balans mellan sött och salt.

Den andra smaken, Green Apple & Poppin’ Candy, består av en sötsyrlig äppelkompott med krispiga äppelbitar och poppande godis som sprakar i munnen. Den syrliga smaken av grönt äpple bryts av med len mjukglass och toppas med vispad grädde och ännu mer poppande godis för en extra festlig känsla.

”Vi har tidigare arbetat med mer traditionella smaker i våra Lyxshakes, men i sommar ville vi utmana oss själva och erbjuda något mer oväntat och spännande. Många av våra gäster söker efter smakupplevelser som överraskar. Efter mycket experimenterande med olika smakkombinationer landade vi i dessa två, och personligen tycker jag att de är riktigt goda,” säger Jussi Merimaa, produktutvecklare och kock på MAX Burgers.

Sedan MAX introducerade sina första Lyxshakes år 2010, inspirerade av den amerikanska milkshakekulturen, har de varit en favorit på menyn. De ursprungliga smakerna jordgubb och choklad satte standarden med sin premiumkvalitet och användning av färska ingredienser.

De nya smakerna, Salted Caramel & Popcorn och Green Apple & Poppin’ Candy, har ett extra fokus på toppingen för att ytterligare förhöja smakupplevelsen. ”Vi ville ta våra Lyxshakes till nästa nivå genom att lägga extra fokus på toppingen, så att både utseende och smak känns unika och lyxiga,” säger Jussi Merimaa.

Dessa spännande nyheter finns tillgängliga på alla MAX-restauranger från och med den 16 maj.

Text: Redaktionen – Butiksnytt