Nu står det klart att Pizza Hut flyttar in på ytterligare sex stationer under 2023, och därmed kommer kunderna att kunna beställa pizza på totalt 16 Circle K stationer innan året är slut. Det utvidgade samarbetet är ett led i att bli en ännu tydligare matdestination längs väg.

För cirka två år sedan serverades de första pizzorna på Circle K i en pilotsatsning, och välkomnades av kunderna så pass att det snart utökades till nio stationer totalt. Nu är det dags att växla upp igen, när ytterligare sex stationer tillkommer; Lund Södra, Knivsta, Örebro Västhaga, Gränna, Floda och Göteborg/Vädermotet.

– Vi har en tydlig ambition om att bli en tydlig matdestination, och genom samarbetet med Pizza Hut har vi kommit en god bit på väg. Det är svårt att motstå en rykande varm pizza, och vi är glada att det är så många som uppskattar att kunna köpa just det hos oss. Vad som blir en lyckad satsning är det till slut kunderna som avgör, och vi är glada att de gett tumme upp sedan start, säger Stefan Andréasson, Senior Category Manager Food på Circle K.

Pizza Hut har funnits i sedan 1958 och är ett välkänt och omtyckt varumärke som har 25 restauranger runt om i Sverige. På Circle K serveras idag fyra klassiska pizzasorter, nämligen Margarita, Vesuvio, Hawaii och Peperoni Lovers. Pizzorna tillagas på plats och kan köpas antingen som hel pizza eller pizzaslice, samt på vissa stationer som s.k. ”hand helds” vilket innebär minipizzor som ryms i handflatan. Circle K är ensamma i Skandinavien om denna pizza.