Hälsotrenden är stark, och kategorin funktionsdrycker fortsätter att växa. Ramlösa Funktionsvatten, som är ett kolsyrat mineralvatten berikat med vitaminer, antioxidanter och energi från naturen.
 
– Konsumenterna efterfrågar ett funktionsvatten som står för det naturliga och hälsofrämjande, och som inte känns konstgjort. Ramlösa har försett svenskarna med naturligt mineralvatten i flera hundra år. Vi är otroligt glada över att presentera tre nya produkter där det funktionella innehållet – från koffein till vitaminer – har naturligt ursprung, säger Thom Ståhl, varumärkeschef på Ramlösa.

Ramlösa Funktionsvattnen kommer i tre olika varianter, som var och en är skräddarsydd för att möta ett specifikt behov och förse kroppen med en extra boost:

FOKUS
Ramlösa Fokus innehåller extrakt från ginseng samt 105mg naturligt koffein från gröna kaffebönor – som motverkar trötthet och ger en känsla av att det går lättare att fokusera på uppgifter. Funktionsvattnet är smaksatt med melon.

VITAMIN
Ramlösa Vitamin innehåller extrakt från acerola och goji, som är rika på vitaminer, mineraler och antioxidanter. Funktionsvattnet ger 100 procent av det rekommenderade dagliga intaget av C-vitamin och 50 procent av det rekommenderade dagliga intaget av A-vitamin. Vattnet är smaksatt med granatäpple.

BALANS 
Ramlösa Balans innehåller extrakt från ingefära och grönt te, som är rikt på antioxiderande ämnen. Funktionsvattnet är smaksatt med citron. 

Alla tre varianter innehåller naturligt elektrolyter och mineraler så som magnesium, kalium, kalcium och natrium. De har en frisk smak med lätt sötma från frukt och är helt fria från artificiella sötningsmedel. Kalorimängden är under 20 kcal per burk. Ramlösa Funktionsvatten lanseras i 33 cl burkar, som buteljeras vid Ramlösa hälsobrunn i Helsingborg. De finns att köpa på Pressbyrån (från vecka 10) Circle K (från vecka 12) och 7-Eleven (från vecka 13) samt hos övriga återförsäljare från vecka 15. Cirkapris 24 kr.