Passionerade matlagare och trevliga hemmakockar finns det gott om. Nu ger sig Falksalt ut på jakt för att hitta dem. Önskan är att hitta personer som gillar mat, att umgås och att krydda lite extra på maten. Ambassadörerna som får uppdraget blir en viktig förlängning av Falksalts testteam.

– Jakten på ambassadörer handlar framför allt om att komma ännu närmare vår målgrupp. Vi vill bjuda in till en dialog och ta del av deras åsikter i ett tidigt skede. Salt är en ovärderlig produkt i köket och vi tror att många vill testa nyheter och ha chans att påverka på produktnivå, säger Anna Ung, Product Manager på Falksalt

Salt är inte bara livsviktigt och passar till nästan allt. Den har även en magisk förmåga att lyfta andra smaker. Inga andra kryddor kan vända en maträtt från misslyckad till utsökt på samma sätt. Därför är det inte konstigt att såväl hemma- som proffskockar värderar saltet extra högt när de lagar mat.

Som en av Falksalts ambassadörer får man kontinuerligt produkter och nyheter gratis hemskickade. Man får också mer kunskap kring olika saltsorter, saltets framställning och historia. Allt för att utveckla sina smaklökar och matlagnings-skills ännu mer. I gengäld ska man testa och dela med sig av sina åsikter.

Är du en engagerad hemmakock som gillar att krydda maten? Då ansöker du här http://www.falksalt.se/ambassador