Inför vårens ankomst avslöjar Gårdschips från Halland en förförisk nyhet för alla chipsentusiaster. Möt Sourcream & Triple Onion, en förfinad och exklusiv tolkning av den älskade Sourcream & Onion-smaken.

Sourcream & Triple Onion från Gårdschips

Denna innovativa smak kombinerar en utsökt trio av lökar: schalottenlök, salladslök och den klassiska gula löken. Resultatet är en djup och rik löksmak som harmoniserar perfekt med den krämiga sourcream-basen, berättar Hanna Åhsberg, platschef på Gårdschips i Laholm.

Gårdschips upprätthåller sin tradition av hantverksmässig tillverkning i Laholm, där varje produkt fortsätter att vara lokalt producerad. Potatisen odlas och skördas på fälten i närheten av produktionsanläggningen.

”Vi är stolta över att erbjuda produkter med lokal anknytning. Varje påse bär stolt namnet på vår chipsmästare, den potatissort som används och var potatisen har vuxit fram. Detta är genuint halländskt hantverk,” tillägger Hanna Åhsberg.

Henrik Strinning, VD på Gårdschips, ger ytterligare insikt i produktionen i Laholm och understryker företagets starka åtagande för att minska miljöpåverkan.

”Resultatet är en djup och rik löksmak som harmoniserar perfekt med den krämiga sourcream-basen,” – Hanna Åhsberg, platschef på Gårdschips i Laholm.”

”Vi värnar om klimatet och strävar ständigt efter att minska vår påverkan på naturen. Genom samarbete med lokala producenter och användning av närodlade råvaror levererar vi högkvalitativa chips med minimal miljöpåverkan – ett viktigt steg i vår strävan att vara ett klimatsmart företag.”

Sourcream & Triple Onion är den perfekta snacksen för alla vårens och sommarens tillställningar, oavsett om det är picknick i parken eller grillkvällar. Med sin kombination av den krämiga sourcream-basen och den unika smaken från både schalottenlök och salladslök skapar dessa chips en oemotståndlig smakupplevelse. De är lika ljuva att njuta av på egen hand som tillsammans med din favoritdipp.