Gateau förbättrar ytterligare kundservicen genom att lanserar idag en webbshop, onsdagen den 20 maj. Webbshopen erbjuder Gateaus fullständiga sortiment med hantverksbakat bröd, tårtor, bullar och bakelser, etcetera. Nu kan kunderna beställa, förboka och betala när det passar, och sedan hämta upp de nybakta varorna i valfri Gateaubutik.

Den nya webbshoppen som lanseras idag den 20 maj är del av ett snabbt lanserat utvecklingsprojekt och följer Fazers strategi att bli ett modernt hållbart matföretag med stärkt konsumentfokus.

Hantverksbagerikedjan Gateau

– Vi lanserar nu med glädje en webbshop som gör det enklare för våra kunder att handla sina favoritprodukter från Gateau. Sedan tidigare har många kunder gjort förhandsbeställningar via våra butiker, med denna tjänst blir nu beställningarna mycket enklare och skapar en bättre kundupplevelse. Fortsatt digitalisering av vår verksamhet är en del av vår övergripande strategi att bli mer konsumentnära där vi ser en stor potential för försäljning online i Sverige, säger Johan Rosenblom, vd Gateau Sverige.

Kundupplevelsen i fokus

Den nya webbshoppen gör det bekvämare för Gateaus kunder att handla sina favoritprodukter genom möjligheten att plocka ihop sina varor och betala för dem direkt på webben.

Ordrar kan placeras fram till 15.00 dagen innan önskad upphämtning av färdigbakade produkter där kunden själv får välja om den ska betalas på förhand eller på plats i butik. Produkterna packas och förbereds sedan för en snabbare upphämtning i valfri Gateaubutik. Flera betalningsalternativ finns att välja mellan, däribland den populära betalningsmetoden Swish.  

Webbshoppen finns på följande adress och har öppet dygnet runt: www.gateau.se/bestall-produkter

LÄS OCKSÅ: Gateau öppnar ny butik på Stockholms Centralstation