Kopparbergs Bryggeri lanserar nu sin första alkoholfria färdigblandade drink för dagligvaruhandeln: Gin&Lemonade alkoholfri. Drycken är perfekt för att locka fram vårkänslorna och kommer i de läskande smakerna Passionfruit&Orange och Strawberry&Lime.

Öl och cider finns sedan länge som alkoholfria varianter, men för drinkälskande ginfantaster har alternativ varit svåra att hitta. Därför lanserar nu Kopparberg sin populära dryck Gin&Lemonade som alkoholfritt alternativ, vilket är Kopparbergs första färdigblandade drink att säljas i dagligvaruhandeln.

Den fruktiga Kopparberg Gin&Lemonade Alcohol-Free Passionfruit&Orange har smaker av exotisk passionsfrukt, enbär och apelsinskal. Kopparberg Gin&Lemonade Alcohol-Free Strawberry&Lime är en fruktig dryck med inslag av jordgubbar, enbär, vanilj och lime.

Båda dryckerna kommer som 0.0% i 250 ml burk och finns redan nu hos ICA, Coop och utvalda Hemköp och Tempo. De är de ultimata dryckerna för att i vardagen drömma sig bort till soligare platser och tider. Dryckerna är färdiga att drickas precis som de är, direkt ur burken när du är på språng eller häll upp i ett glas och servera med is till lunchen.

Kopparberg Gin&Lemonade Alcohol-Free är den första av flera spännande produktnyheter som Kopparbergs Bryggeri kommer att släppa under året..