Nu lanseras Malaco Mustascher – en unik produkt framtagen för att stödja Mustaschkampen under hösten. 20 % av överskottet från försäljningen av skumlakrits-mustascherna går till Prostatacancerförbundet och kampen mot prostatacancer.

Malaco Mustascher är fluffigt goda mustascher i skumlakrits som säljs under en begränsad period under hösten 2019.

Läs också: Malaco Vattenmeloner nu i egen påse

– Det känns både viktigt och roligt att kunna lansera en produkt som inte bara smakar gott, utan också bidrar till ett gott ändamål, säger Emily Möller, produktchef på Cloetta.

20 % av överskottet från försäljningen går oavkortat till Prostatacancerförbundets kampanj Mustaschkampen som syftar till att bidra till forskning, utveckling och bättre vård samt att sprida kunskap om prostatacancer. Mer information om Mustaschkampen går att hitta på mustaschkampen.se.

– Prostatacancer är Sveriges vanligaste cancersjukdom och vi är glada över att Cloetta genom Malaco kan bidra i kampen mot den, säger Torsten Tullberg, kampanjledare för Mustaschkampen.

Malaco Mustascher är fri från palmolja och innehåller inga artificiella färgämnen. Produkten finns i en 100 grams påse och går att köpa i de flesta butiker inom service- och dagligvaruhandeln under hösten 2019.