MAX öppnar sin efterlängtade restaurang vid Fridhemsplan som blir nummer 23 i Stockholm. Idag den 12 december öppnar restaurangen som har byggts om på rekordfart. Restaurangen ligger invid Fridhemsplan och blir navet för hemleverans för Kungsholmen och delar av Vasastan.

– Att öppna nya restauranger blir aldrig tråkigt – den energin och stoltheten är svår att hitta någon annanstans, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på MAX Burgers. Nu har vi funnits i Stockholm 37 år så expansionen till Kungsholmen är efterlängtad – inte bara från vår sida. Alla boende i området kommer ha smidigare tillgång till hemleverans – win win!

Restaurangen ligger på en av Kungsholmens mest välbesökta gator som sträcker sig från Kungsholmen till Vasastan i Stockholm. Restaurangen kommer även fungera som en upphämtningscentral för delivery på Kungsholmen och delarna av Vasastan som ligger i anslutning till St Eriksplan. Det kommer göra det enklare för de som bor i området att avnjuta MAX burgare hemma.

– Det känns otroligt spännande att få driva den här restaurangen, berättar Beatrice Malmborg som är restaurangchef på MAX Fridhemsplan. Vi kommer jobba i en unik MAX-lokal, fortsätter hon. Vi har haft en mindre men mer effektiv yta att jobba med vilket gjort att vi kan maxa vissa delar – som till exempel delivery. Jag och mina medarbetare är redo!

Restaurangen som började byggas om så sent som i september rymmer 85 sittande gäster –och är dessutom utrustad med 10 expresskassor för snabb och smidig service.

MAX Fridhemsplan öppnar torsdag den 12 december. På plats för öppningsceremonin klockan 10 finns Richard och Christoffer Bergfors, koncernchef och vice koncernchef, som tillsammans med stadsdelsordförande Rasmus Jonlund kommer klippa det röda bandet. Beatrice Malmborg kommer även ta emot guldnyckeln till restaurangen från bröderna Bergfors. MAX önskar alla välkomna och bjuder de femtio första gästerna på ett burgarmål.

Öppettider:
Söndag – tisdag klockan 10 – 01
Onsdag – torsdag klockan 10 – 05
Fredag och lördag klockan 10 – 06

Adress:
St Eriksgatan 36, 112 34 Stockholm