Styrelsen i Polarbröd beslutade den 25 november om ytterligare investeringar i Polarbröds bageri i Bredbyn. Det handlar om 14,3 miljoner för att förbättra processen på en av bagerilinjerna. Detta är ett steg för att återställa de volymer som företaget förlorade i branden.

Polarbröds vd Anders E Johansson.

– Medarbetarna på Polarbageriet i Bredbyn har uträttat stordåd nu i vår svåra situation efter branden. De levererar rekordproduktion med högsta kvalitet. Med detta beslut kan vi snabbare komma ut med mer Polarbröd till våra konsumenter vilket känns väldigt bra, säger Polarbröds vd Anders E Johansson.

LÄS OCKSÅ: Polarbröd anlitar erfarna konsulter för ett snabbt återtåg i Älvsbyn

Polarbröd-miljoner-Butiksnytt

Polarbageriet i Älvsbyn har påbörjat schakt för grunden för att påbörja bygget av etapp 1 av det nya bageriet. Projektering pågår fortlöpande, parallellt med entreprenaden.

LÄS OCKSÅ: Polarbröd gör ytterligare mångmiljonsatsningar i Älvsbyn och Bredbyn

Karin Bodin Polarbröd
Karin Bodin, koncern-vd, Polarbröd.

– För varje dag kommer vi närmare vårt mål att vara tillbaka i full kraft. Att komma igång med smörgåsproduktion i Älvsbyn förra veckan var en viktig milstolpe. Vi är så glada över allt stöd vi fått, det känns som att det är många som hejar på oss och vill att vi ska klara detta, säger koncern-vd Karin Bodin.

LÄS OCKSÅ: Givande samtal om Polarbröds och Älvsbyns framtid