Sedan 1998 har Ancon.io varit en drivkraft för förändring och effektivitet i restaurangbranschen. I en tid då detaljer och snabbhet är avgörande, erbjuder Ancon.io en rad banbrytande uppdateringar i sina kassasystem för att stärka restauranger över hela Sverige. Med en djup förståelse för de utmaningar restaurangägare möter, från snäva marginaler till höga gästförväntningar, har Ancon utvecklat Ancon Cloud. Detta molnbaserade kassasystem är kraftfullt, enkelt att använda och kan opereras från vilken enhet som helst – mobil, surfplatta eller dator. Detta ger personalen de verktyg de behöver för att effektivisera service och öka omsättningen.

Ancon skräddarsyr lösningar som anpassas efter varje restaurangs specifika behov. Systemet inkluderar integrationer med branschledande lager- och betalsystem och erbjuder avancerade funktioner för onlinebeställningar och betalningar genom Ancon Order. Detta gör Ancon till mer än bara ett kassasystem – det är en helhetslösning för moderna restauranger.

Med Ancon Analytics får restaurangägare tillgång till värdefulla insikter i realtid som är avgörande för att fatta informerade beslut. Detta verktyg erbjuder en detaljerad överblick över försäljningsdata och kundbeteenden, vilket underlättar för restauranger att inte bara förbättra sin dagliga drift utan också strategiskt planera för framtiden.

Ancon.io är inte bara inriktat på att förenkla restaurangdriften; företaget strävar även efter att förbättra gästupplevelsen. Med funktioner som tillåter gäster att beställa direkt från bordet via QR-kod eller genom en specialanpassad app, underlättas gästernas upplevelse samtidigt som restauranger ser ökad snittnota och effektivitet.

Genom att kombinera passion för mat och restaurangliv med en förkärlek för teknisk innovation fortsätter Ancon att ligga i framkant för branschutvecklingen. Med en vision om att ständigt erbjuda nya lösningar och förbättringar bekräftar Ancon sitt åtagande att stödja restaurangägare i deras strävan efter framgång.