”Plockmat Perfektion: Ridderheims Presenterar Fyra Nya Plockbrickor Fullmatade med Smak”

Ridderheims_brickor

Att avnjuta god plockmat har aldrig varit så enkelt som nu. Ridderheims introducerar stolt fyra färdiga plockbrickor som inte bara är praktiska utan även sprakar av smak: La Familia, Mix Clasico, Hola Bonita och Tres Hermanos. Dessa innovativa brickor innehåller noggrant utvalda smakparningar från Ridderheims klassiker, kombinerat med spännande nyheter. Valet är ditt – öppna och servera för en smakupplevelse utan komplikationer.

Ridderheims breda sortiment omfamnar smaker och ingredienser från hela världen, skapade för att enkelt mixa och matcha utifrån dina smakpreferenser och tillfällen. De nya färdiga plockbrickorna är den perfekta lösningen när du är osäker på vad du är sugen på eller när du vill göra ditt första utforskande steg in i tapasvärlden.

”Vi strävar efter att göra det enkelt att addera smak till vardagen, att samla människor för att njuta av god mat med härliga texturer och spännande smakupplevelser. Men vi förstår också att det ibland är skönt att kunna ta med sig något läckert hem utan att själv behöva fatta alla beslut. Där kommer våra nya, färdigmatchade plockbrickor till undsättning,” säger Karolina Szczepanska, Marknadschef på Ridderheims.

Nyheter

De nya plockbrickorna är sammansatta av tidlösa favoriter från Ridderheims och innovativa inslag såsom Cheddar Jalapeñodipp, oliver marinerade med citron och lagerblad, klassisk aioli och Cheezes, en mild ölkorv med smak av ost.

La Familia

Ridderheims_brickor

En harmonisk mix för alla smaklökar. Urkärnade Halkidikioliver, klassiska Grissini och het Cheddar- & Jalapeñodipp. 145 g.

Mix Clasico

Ridderheims_brickor

En kombination som ger smaklökarna en riktig match. Pomamore (små söta, smakrika och lättrostade medelhavstomater i en marinad med basilika och flagad Parmesan) Cabanossi (ölkorv med smak av vitlök) och Aioli. 165 g.

Hola Bonita

Ridderheims_brickor

En flirtig mix av chilimarinerad spansk hårdost, örtmarinerad vitlök och oliver med citron och lagerblad. 170 g.

Tres Hermanos

Ridderheims_brickor

En trio av ölkorvsfavoriter. Klassisk Cabanossi (ölkorv med smak av vitlök), Hot Amigo (stark ölkorv med smak av lök, chili och paprika) och krämig Cheezes (mild ölkorv med smak av ost). 120 g.

Lansering: september 2023.

Rekommenderat pris: 44,90 kronor/plockbricka.

Text: Redaktionen – Butiksnytt