Swebar utökar under våren sitt sortiment av proteinbars med två nya underbart goda smaker; den svenska klassikern kärleksmums och den syrligt söta kombinationen av mango & passion.

Swebar Original proteinbar Kärleksmums är minst sagt en välsmakande återhämtning efter sport och träning. En proteinbar full med funktionellt innehåll, med en härlig smak av kaffefrosting och kokos.

Swebar Original proteinbar MangoPassion har bra proteininnehåll och den vita chokladen med sötsyrlig mango och passion för tankarna till sommar, sol och en riktigt god glass.

Båda nyheterna är perfekta som välförtjänt återhämtning och för att fylla på med mer energi – träningspass efter träningspass, hela året.

Swebar är ett av Sveriges mest kända och omtyckta varumärken för proteinbars vars framgångsresa började redan 1998 och varumärket blev snabbt omtyckt för sina unika, svenska smaker. Fokus för Swebar har sedan starten varit goda smaker och funktionella produkter och hög närvaro i svenska svenska sportsammanhang.

Swebar Kärleksmums och Swebar MangoPassion sälj i dagligvaruhandeln och i butiker online.