H som i ¡Hola!, H som i Hantverk, H som i Husbubbel! Upptäck det kärleksfulla hantverket bakom varje flaska ¡H! Barcelona Sparkling Brut och låt dess bubblande karaktär föra dig tillbaka till varma sommardagar och lata eftermiddagar. ¡H! Barcelona Sparkling Brut är det senaste tillskottet från den mousserande vinvärlden och vinet erbjuder en unik blandning av elegans och fruktighet med en prisvärd prislapp på 79 kr.

¡H! Barcelona Sparkling Brut är designat och tillverkat i Barcelona, inspirerat av den vackra staden och den avslappnade livsstilen i Medelhavsområdet. Njut av ett glas och upplev smakerna från Spaniens vackra kustlinje i hjärtat av ditt eget hem. Vinet, med sin ljusa färg och subtila smaker av citrus och gröna äpplen, gör det till en perfekt matchning för fisk och skaldjur. Testa vinet även med lättsaltade chips, som en aptitretare till tapas, till en härlig sallad eller varför inte med skaldjur för en extra lyxig touch? Det är också ett utmärkt sällskapsvin för att höja stämningen vid alla slags tillställningar.

”Vi är stolta över att introducera ¡H! Barcelona Sparkling Brut på den svenska marknaden och tror att det kommer att bli en stor succé på hyllan för mousserande viner. Vi har arbetat hårt för att skapa en vinupplevelse som fångar den avslappnade och härliga stämningen från Barcelona och Medelhavet och varje glas ¡H! Barcelona Sparkling Brut är en hyllning till livet och det goda sällskapet.”, säger Malin Lindberg, produkt och affärsutvecklare på Hermansson & Co.

¡H! Barcelona Sparkling Brut, som dessutom är veganskt, är tillverkat av de finaste druvorna från regionen Penedès i Katalonien, som anses vara en av de bästa vinregionerna i Spanien. Vinet är gjort enligt ”Charmatmetoden”, en process för att tillverka mousserande viner som används för att producera lätta och fruktiga varianter. I charmatsmetoden jäser vinet i en trycktank i stället för i flaskor, vilket skiljer sig från den mer traditionella metoden som kallas ”metoden champenoise” där vinet jäser i flaskor. Om du vill njuta av en autentisk smak av Medelhavet till ett överkomligt pris, så är ¡H! Barcelona Sparkling Brut det perfekta valet.

¡H! BARCELONA SPARKLING BRUT

Nr: 50901

Pris: 79 kr

Alkohol: 11, 5 %

Volym: 750 ml

Druvor: 90% macabeo, 10% chardonnay

Sockerhalt: 1,3 g/100ml

Ursprung: Katalonien, Spanien

Producent: Barcelona Brands S.L. som är en välrenommerad vinproducent med fokus på ursprung, hantverk och hållbarhet. Veganskt och ekologiskt är ledord. Sedan 2016 använder de inga kemikalier.

Doft och smakbeskrivning: Ljust guldgul i färgen. Konstanta fina bubblor i glaset. Fruktig, ungdomlig doft av äpple, citrusskal, fläder, samt diskreta toner av ananas, aprikos samt rostad brioche. Smaken är en spegling av doften, ungdomlig och fruktighet dominerar. Vinet är elegant, har en hög syra, en fin balans och ett aptitretande avslut med härlig ihållande bubblor.

Passar till: serveras med fördel vid 6-8°C som sällskapsdryck eller till rätter av fisk eller skaldjur.