UF-företaget Candify UF slog i onsdags upp portarna till sin helt egna webbshop Candify.se, där det säljs godis, snacks och dryck. Hemsidan riktar sig till hela Sveriges godissugna befolkning med specialerbjudanden och kampanjer.

– Det har hela tiden varit en dröm att få starta en egen webbshop och skapa erbjudanden som väcker intresse. Intresset för sötsaker ligger oss nära om hjärtat och med rätt förutsättningar och möjligheter så tog vi chansen att göra drömmen till verklighet, säger Ludwig Lilja, Kommunikatör på Candify UF.

Med en väl genomtänkt hemsida och ett brett sortiment så ser killarna bakom Candify UF inga problem med att kunder ska hitta in på sidan och beställa sina favoriter.

– Sortimentet har varit en tuff utmaning för oss att knåpa ihop men vi tycker vi har lyckats bra. Vår vision är att uppdatera sortimentet löpande med nyheter och egna erbjudanden för att alltid väcka kundens intresse, säger Ted Strand, Produktansvarig på Candify UF.

Candify UF meddelar att orderförväntningarna redan första veckan är slagna och ser fram mot resterande tid av UF-året.

– Vi har en bra plan för hur vi ska genomföra UF-året och skapa historia. Med bra rådgivare, mentorer och samarbetspartners så är allt möjligt, säger Linus Ernstsson, VD på Candify UF.