Den här hösten lanserar Oumph! inte mindre än sju nya produkter i sin mest omfattande satsning någonsin. Det breda sortimentet sträcker sig över olika smaker och tillfällen och inkluderar bland annat burgare, storpack och asiatiska smaker.

Den här hösten lanserar Oumph! inte mindre än sju nya produkter.

I en tid där den vegetariska marknaden kämpar och förlorar försäljning i den turbulenta strömmen är det glädjande att se att Oumph! växer i volym, vilket möjliggör storskaliga lanseringar som denna. Henrik Åkerman, Global Brand Leader på Oumph!, betonar företagets mål: att göra växtbaserat till det nya normala med hjälp av goda och kvalitativa produkter för alla tillfällen.

En unik aspekt av denna lansering är Oumph!s svar på den ökade efterfrågan på nya proteinkällor. Produkterna innehåller ärtor, favabönor och vete i olika blandningar för att skapa en perfekt textur för varje produkt. Samtliga produkter kommer att finnas tillgängliga på ICA, med Oumph! Smash Burger, Ch*cken style pieces och Crispy Schnitzel tillgängliga på Axfood. Oumph! Smash Burger är redan lanserad på restaurangkedjor som Brödernas och O’Learys.

Tre av de sju nya produkterna kommer att erbjudas i Family Packs på 700-720 g för att möta konsumenternas behov av prisvärda och hållbara alternativ. Linn Mair, Head of Retail på LIVEKINDLY Collective, betonar vikten av att erbjuda bra produkter för människan, planeten och plånboken.

De sju nya produkterna som lanseras inkluderar:

  1. Oumph! Smash Burger: Sveriges första växtbaserade Smash-burgare med saftig konsistens och krispiga kanter. Proteinblandning baserad på ärta och favaböna.
  2. Oumph! Crispy Schnitzel i Family pack: Frasig och saftig schnitzel gjord på soja och ärta, perfekt för en mängd olika rätter.
  3. Oumph! Crispy Nuggets i Family pack: Frasiga och saftiga nuggets med neutral smak, en favorit hos både barn och vuxna. Gjorda på soja och ärta.
  4. Oumph! Ch*cken Style pieces i Family pack: Neutrala bitar som passar perfekt i pasta, sallad, wrap och grytor. Gjorda på soja.
  5. Oumph! Tonkatsu Schnitzel: Trendig japansk schnitzel med en lätt fläskarom och asiatiska influenser. Gjord på ärta.
  6. Oumph! Korean BBQ Drums: Växtbaserade drums med kryddig asiatisk smak som för tankarna till Korea. Panerade med krispig coating. Gjorda på ärta.
  7. Oumph! Crispy Ch*cken Burger (kyld): Krispig kycklingburgare med frasig coating och saftig textur, perfekt både som burgare och mitt på tallriken. Gjord på soja, ärta och vete.

Text: Redaktionen – Butiksnytt