Ny Växtbaserad Havredryck, Alpro I Love Coffee Oat, Erövrar Kaffemuggarna

Med sin krämiga konsistens och en smak som imponerar, har Alpros senaste skapelse, I Love Coffee Oat, potentialen att bli en favorit bland både baristor och kaffeentusiaster. Lanseringen av Alpro I Love Coffee Oat äger rum exklusivt genom ICA den 4 september 2023.

Alpros senaste innovation inom havredrycker bjuder på en mild och balanserad smakprofil som har utvecklats i nära samarbete med baristor. Resultatet är den ultimata följeslagaren till din morgonkaffe.

Den nya Alpro I Love Coffee Oat är mer än bara en trevlig smakupplevelse – den är även mångsidig. Den kan skummas för de som gillar sin kaffedryck extra krämig och passar lika bra i en varm morgonbrygd som i en svalkande iskaffe. Dessutom innehåller den ingen tillsatt socker, vilket gör den till ett hälsosamt val för dem som vill njuta av en söt smak utan onödiga tillsatser.

Lanseringen av Alpro I Love Coffee Oat genom ICA i Sverige den 4 september 2023 markerar starten på en spännande resa för denna nya havredryck. Den kommer att finnas tillgänglig hos andra återförsäljare från våren 2024 och kommer då även att introduceras på övriga marknader i Norden.

Eike Goerling, Senior Marketing Manager på Alpro, uttryckte sin entusiasm över den svenska lanseringen och utlovade att bli en av de första ivriga användarna. ”Vi är väldigt glada över att kunna lansera den här fantastiska havredrycken på den svenska marknaden. Att den är framtagen i samarbete med baristor gör att den definitivt har potential att bli alla kaffeälskares nya favorit.”

Det rekommenderade försäljningspriset för Alpro I Love Coffee Oat är 17,90 SEK, vilket gör den till ett prisvärt val för kaffedrickare som söker en smakfull och hälsosam dryck till sitt dagliga kaffeintag.