Kraft Heinz gör sin entré i en ny kategori på den svenska marknaden genom att introducera en trio färdiga pastasåser av restaurangkvalitet. Efter framgångar på andra marknader välkomnas nu de saftiga, solmogna italienska smakerna till svenska matbord.

Färdiga pastasåser av restaurangkvalitet från Heinz.

Heinz har länge varit en pionjär inom tomatförädling, och denna sena, men efterlängtade, lansering är resultatet av över 150 år av passion och expertis. De nya pastasåserna bjuder på en smakresa till Italien, tillverkade med 100 % naturliga ingredienser utan tillsatt socker. Dessa högkvalitativa såser erbjuder både klassiska och nyskapande smaker, vilket gör det enkelt för alla att skapa utsökta måltider på nolltid.

Färdiga pastasåser av restaurangkvalitet från Heinz.

Sofie Zeffer, Senior Brand Manager på Heinz, delar entusiastiskt: ”Med detta nya sortiment av pastasåser tar vi med oss den omisskännliga smaken av Heinz till svenska pastaälskares matbord. Efter framgångarna på andra marknader är vi övertygade om att svenskarna kommer att uppskatta den perfekt balanserade smaken och enkelheten i dessa såser.”

Färdiga pastasåser av restaurangkvalitet från Heinz.

Det nya sortimentet, bestående av Sundried Cherry Tomato & Basil, Tomato & Chilli samt Tomato & Mascarpone, är lämpligt för både vegetarianer och veganer och är helt glutenfria. Nu finns de tillgängliga på ICA, med en rekommenderad prisnivå om 29,95 SEK för 350 grams burkar. Det är dags för svenskarna att själva avgöra om dessa såser var värt väntan och om de lever upp till den långa kärlekssagan med tomater som Heinz representerar.

Text: Redaktionen – Butiksnytt