– Delikatesser från lokala butiker i Stockholm – levereras samma dag

AMOI erbjuder det bästa från Stockholm med ett stort utbud av varor från lokala butiker. Du kan beställa från flera butiker och få allting levererat tillsammans direkt hem till dig. AMOI lanserades i Stockholm vid årsskiftet och sedan dess har en rad specialistbutiker anslutit sig. Med AMOI kan du bland annat beställa hem allt du behöver för helgens plockbricka.

Vill du skapa en riktigt härlig plockbricka till helgen men hinner inte riktigt gå runt i olika saluhallar eller delikatessbutiker? Då kan det underlätta att gå in på den digitala marknadsplatsen AMOI och klicka hem allt från chark till olika ostar, frukt och grönt eller skaldjur. Det går att beställa från flera butiker och få allting levererat tillsammans som en beställning, direkt hem till dig, när du vill ha det.

Bland butikerna finns bland annat M Seger, G. Nilsson Livs, Fiskeläget och Fromageriet. Många av butikerna huserar i stadens saluhallar. AMOI ägs av Posten Norge-koncernen där bland annat AMOI:s leveranspartner Bring ingår. AMOI finns sedan tidigare i Oslo, där tjänsten blivit en stor succé med över 70 ansluta butiker och restauranger.

– AMOI är en perfekt tjänst för att förenkla vardagen där du med några få klick kan handla direkt från dina lokala favoritbutiker i en och samma beställning. Vårt mål är att framhäva allt bra som staden har att erbjuda. Ibland räcker inte dagens alla timmar till varav AMOI gör det möjligt för dig att njuta av högkvalitativa produkter direkt hem till dörren från dina favoritbutiker, säger Jimmy Rhodin, ansvarig för AMOI.

Inför hösten satsar AMOI på att lyfta fram att utbudet passar utmärkt för att skapa en perfekt plockbricka. På AMOI.se kan du beställa hem din egen plockbricka genom att välja ut dina favoritdelikatesser. Du kan även köpa Frida Fahrmans Fredagsbricka där hon har valt ut sina personliga favoritvaror från de ansluta butikerna.

– ​​Att fixa en fin och god fredagsbricka är något av en tradition hemma hos oss. Jag är därför så glad att jag tillsammans med AMOI fått skapa den perfekta plockbrickan med mina personliga favoritdelikatesser från några av Stockholms lokala butiker. Alltifrån nybakat bröd, de godaste oliverna, mina favoritostar, chark, bästa olivoljan, sötsaker, grönsaker och småplock, säger Frida Fahrman.

– På AMOI finns det något för varje tidpunkt och nu när hösten närmar sig blir vi allt fler som vill skapa en mysig stämning hemma med hjälp av god mat där plockbrickan har blivit en favorit. Det fina med en plockbricka är att den kan innehålla precis vad du vill och anpassas efter preferenser. På AMOI är det enkelt att plocka ihop den perfekta mixen av chark, ost, frukt eller fisk och skaldjur, säger Jimmy Rhodin.

Beställning sker via amoi.se och levereras samma dag, enligt dina önskemål. Antingen så fort som någon timme bort eller utvalda tidsfönster upp till 10 dagar fram i tid. AMOI levererar till ett flertal adresser i Stockholm med omnejd. Du hittar hela leveransområdet här.