Nu gömmer Estrella guldbiljetter i totalt 10 chipspåsar över hela Sverige. För den som hittar en av de 10 guldbiljetterna i sin påse väntar en magisk upplevelse i chipsfabriken med en vän. Självklart ingår resa, boende och en årsförbrukning snacks. Häng med när biljetterna hittas en efter en!

Kampanjpåsarna har börjat dyka upp i chipshyllorna och jakten har därmed börjat. Estrella fördelar ut totalt 10 biljetter i 275g-påsarna i smakerna Salt, Grill och Sourcream & Onion. Den som hittar en biljett i sin påse får ta med sig en vän till Göteborg för en magisk dag hos Estrella.

Estrellas egen Willy Wonka, marknadschef Sofi Randén, kommenterar ”Det blir ett spänningsmoment att öppna en chipspåse och lika spännande för oss att öppna portarna. Vi vet ju inte heller var biljetterna finns eller vem som hittar en”.

Så inte ens Estrella vet vart biljetterna finns?

– Vi kan veta vilken ”batch” som biljetter placeras i, men det är hundratusentals påsar i varje batch som skickas till olika rikslager och butiker över hela Sverige i olika takt. Det går att spåra en påse från butik in till produktion – men att räkna ut precis vart en påse från produktion hamnar i slutändan är svårare.

Var kan man följa jakten?

På www.estrella.se/guldbiljetten och @estrellasverige på Instagram kan alla chipsälskare hänga med när guldbiljetterna hittas runt om i Sverige – en efter en. Vem hittar första biljetten? Låt jakten börja!