I en marknad när många butiker bromsar så gasar Cutters – Nordens mest populära frisörkedja.
Cutters är rebellerna på frisörmarknaden som ifrågasätter varför alla andra gör saker som att tiden stått still i en värld där allt digitaliseras och går framåt.

Cutters är lite som frisörmarknadens Uber, digitaliserat och on-demand .De har en egenutvecklad app där du ser väntetid till närmaste salong och smidigt kan ställa dig i kö och följa väntetiden. De färgar och tvättar inte hår, utan endast klipper till samma fasta pris för alla – oavsett kön och frisyr.

Cutters

Konceptet kommer från Norge där det i dagsläget finns ca 100 Cutters-salonger, alltså fler salonger än vad det finns Mc Donalds-restauranger i landet.

Cutters

– Då vi har dubbelt så stor befolkning  i Sverige så kommer vi att kunna ha 200 st. Cutters-salonger här. Vi tror att svenskarna kommer att jubla när de inser vilket life-hack Cutters är för att få ihop vardagspusslet säger Nathalie Björk, Marknadschef i Sverige.

Marknadschef Nathalie Björk och Sverigechef Richard Leckne.

Den 14:e mars slår Cutters upp dörrarna till en ny salong i Bromma Blocks och kommer att öppna minst 5 st. salonger till i år. De har även signerat en lokal i köpcentrumet Birsta i Sundsvall. Öppningsdatumet är beroende på när de hittar de vassaste frisörerna. Cutters betalar 10 000 kr i hittelön till de som tipsar om en frisör som leder till anställning.

– Hela marknaden saknar frisörer och vi vill ha de bästa. Därför utlyser vi nu en hittelön på 10 000 kr till de som tipsar oss om en frisör som leder till anställning. säger Nathalie Björk.

Cutters expanderar just nu runt om i landet och söker därför fler frisörer och de hoppas att denna ”hittelön” för att få in tips kan underlätta etableringen i nya städer. De kommunicerar detta främst på TikTok där man kan få en viral spridning runt om landet.

Känner du en frisör som vill vara med och jobba i Cutters-teamet så kan du tipsa och få hittelön.
Läs mer och tipsa här: https://www.cutters.se/tipsbonus

Faksimil: Uppslag i senaste Butiksnytt